0
Konferencija za medije " Demokratskog fronta" o novim dokazima u montiranoj aferi "Državni udar"
"Pronađeno" oružje - podmetnula policija!

          - U svojoj nespretnosti zbog mijenjanja okolnosti onih dana pred 16. oktobar, vrh režima i oni koji ga prate, uključujući Katnića, mijenjali su scenarije kako da zaustave opzicionu pobjedu. Tako je došlo i do greške koju smo iskoristili. Već prripremljeni foto-elaborat, koji je urađen u stilu kriminalističkih filmova, o pronađenom oružju za 500 terorista koji treba da okupiraju Crnu Goru. Oružje koje je navodno pronađeno pripada policiji. Taj dokument ostao je u spisima predmeta, nije povučen, a mi smo ga pronašli i iz njega se jasno vidi o čemu se radi. Sve je namješteno, svi znamo da je ovo oružje dato iz MUP Crne GOre, po nalogu Pejanovića, da bi se smjestilo "Demokratskom frontu" - istakao je poslanik "DF" Slaven Radunović na današnjoj konferenciji za medije o novim dokazima u montiranoj aferi "Državni udar".

- Ovaj elaborat napravljen je 16. oktobra. U momentu kada je Bratislav Dikić, kao iskusni policajac, osjetio daa ga Paja Velimirović "namješta", nije ušao u kuću. Da je Dikić ušao u kuću, bio bi snimljen sa ovim oružjem, elaborat bi imao smisla i Katnić bi mogao da ga koristi. Kako Dikić nije ušao, došlo je do hitne promjene plana. Velmirović navodno kupuje oružje koje je navodno spalio na granici Crne Gore i Albanije - ukazao je Radunović i zaključio:
- Vlasnik kuće u kojoj je sve rađeno je Siniša Stojković, načelnik kriminalističke policije za Podgoricu. Kompletna akcija je kao scenario za loš krimi film. Loš zato što kraj nije uspio, zato što smo došli do foto-elaborata kojim su htjeli da prevare i Crnu Goru i sud. Nadam se da će ovaj dokaz biti dovoljan da neko pokrene krivični postupak protiv Milivoja Katnića, protiv Saše Čađenovića ii svih koji su htjeli da na ovaj način prevare i sud i javnost i da neke ljude ostave u zatvoru deceniju, dvije.
Posjeta : 216