2
Na prvom treningu fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore na pripreme za gostovanje Kazahstanu samo sedam igrača
Bez opuštanja - i potcjenjiivanja!

    - Blagi smo favoriti ali to ne znači da treba da se opustimo i zaletimo protiv neugodnog protivnika, koji je na svom terenu uzeo bod Poljskoj i Rumuniji. Ostvarili smo ubjedljivu pobjedu kod kuće ali taj meč ne smije da nas zavara jer sam siguran da će protivnik na domaćem terenu igrati mnogo drugačije. Ne treba potcijeniti selekciju Kazahstana, koja ima nekoliko dobrih pojedinaca i koja na domaćem terenu može da stvori probleme svim selekcijama - upozorava Marko Vešović, vezista fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore koja je sinoć počela pripreme za gostovanje Kazahstanu u kvalifikacijama za SP 2018.
Zbog klupskih obaveza velikog broja reprezentativaca, prvom treningu prisustvovalo je sedam igrača na koje selektor Tumbaković računa za mečeve sa Kazahstavnom i Rumunijom – na glavni teren Trening kampa FSCG u nedjelju su istrčali Mijatović, Petković, Vešović, Simić, Đorđević, Kojašević i Hakšabanović.

- Radujemo se okupljanju nakon par mjeseci i novim izazovima u dresu reprezentacije. Završili smo sa pripremamam, dijelom sezone koji mi igrači baš i ne volimo, pa spremno dočekujemo mečeve reprezentacije. Pred nama su novi izazovi, prije svega meč sa Kazahstanom, koji će biti veoma težak... Dug put, vremenska razlika i podloga na koju nismo navikli su nešto na šta moramo brzo da se adaptiramo i pokušamo da odgovorimo na pravi način. Potrebno je što bolje da se pripremimo, da se uigramo i vjerujem da rezultat neće izostati ´ uvjeren je Vešović.
Posjeta : 216