2
Ministar sporta priredio prijem za Ivanu Nikolić, džudistkinju koja je na SP u Čileu osvojila srebrnu, a na evropskom u Litvaniji bronzanu medalju
Ivana da "sija" - i poslije Tokija!

-- Na desetine Ivaninih do sada osvojenih medalja, njena samodisciplina, ljubav i strast koju od malena gaji prema džudou, govore da je rodjena da pobjeđuje - kazao je ministar sporta Nikola Janović na prijemu koji je priredio za šesnaestogodišnju džudistkinja Ivana Nikolić, koja je na SP u Čileu osvojila srebrnu, a na evropskom u Litvaniji bronzanu medalju i poručio joj: „Ivana, vidimo se u Tokiju!".

- Ona je jos jedan je dokaz da u Crnoj Gori stasava generacija raskošnih sportskih talenata, čije vrijeme tek dolazi - poručio je ministar sporta
Mlada crnogorska reprezentativka Ivana Nikolić, uzdanica je kadetske džudo reprezentacije, vrhunska mlada takmičarka koja već važi za jednu od najtalentovanijih dzutistiknja Evrope. Dzudo trenira od svoje šeste godine u dzudo klubu „Straševina“ Nikšić. Perspektivna kadetkinja učenica je za primjer i ponos nikšićke gimnazije „Stojan Cerović“, rodnog grada i države.
- Kao reprezentativka imam dužnost da širom svijeta i Evrope na dostojanstven način branim boje svoje voljene Crne Gore i zato obećavam da ću nastaviti vrijedno da treniram kako bih se na takmičenjima koja predostoje pokazala u najboljem svjetlu - poručila je Ivana.
Posjeta : 232