2
CB Podgorica
Uhvatili - kradljivca kola i nasilnika!

             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo oduzimanje vozila i lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo. Takođe rasvijetlili su nasiliničko ponašanje i lišili slobode jednu osobu osumnjičenu za ovo krivično djelo.

Službenici CB Podgorica su, postupajući po prijavi I.M. (35) iz Podgorice da joj je nestalo putničko motorno vozilo marke „Peugeot 306“, podgoričkih registarskih oznaka, identifikovali i lišili slobode K.H. (50) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.
Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgoric, koji je naložio da se K.H. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu porijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.
Drugi događaj je koji je CB Podgorica ravijetlio je krivično djelo nasilničko ponašanje.
Službenici CB Podgorica su, postupajući po prijavi I.Ć. (46) iz Podgorice, da je napadnut 02.08.2017. godine oko 9,30 časova, od strane tada nepoznatog lica u ulici Zetskih vladara, identifikovali i lišili slobode M.M. (25) iz Podgorice koji je kako se sumnja počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje. Zbog nesporazuma u saobraćaju, M.M. je presjeklo put svojim skuterom vozilu u kojem se nalazio I.Ć. i nakon verbalnog napada, fizički ga je napao, zadajući mu udarce rukama i nogama u predjelu tijela. Nakon ovog događaja M.M se udaljio sa lica mjesta u nepoznatom pravcu. I.Ć. je ukazana medicinska pomoć i konstatovane su povrede.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgoric, koji je naložio da se M.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu porijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.
Posjeta : 212