2
Razbojništvo u Podgorici rasvijetljeno u kratkom roku
U cik zore - oteo sto eura!

          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela razbojništvo, u kratkom roku identifikovali i lišili slobode osobu za koju se sumnja da je počinila ovo krivično djelo.

Službenici CB Podgorica su juče, istog dana kada je počinjeno krivično djelo razbojništvo, lišili slobode S.O. (42) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo. On je, kako se sumnja, oko osam, u ulici Vasa Raičkovića, fizički napao R.R. (63) iz Podgorice, kojem je zadao više udaraca rukama i nogama u predjelu glave i tijela, a potom od njega otuđio 100 eura koje je oštećeni držao u džepu. Oštećeni je zadobio teške tjelesne povrede.
Službenici CB Podgorica su odmah po prijavi događaja, preduzeli koordinirane aktivnosti koje su veoma brzo rezultirale identifikovanjem, pronalaskom i lišenjem slobode osumnjičenog lica.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.
Posjeta : 205