2
Predsjednik Vlade Crne Gore primio predsjednika kompanije DAMAC
Zainteresovan za gradnju - luksuznih hotela!

       Predsjednik kompanije DAMAC Hussain Sajwani danas je u razgovoru sa predsjednikom Vlade Crne Gore Duškom Markovićem iskazao interes za gradnju hotelskih kompleksa najviše kategorije u Crnoj Gori.


Marković je, upoznajući gosta sa ekonomskim i političkim prilikama u našoj zemlji, iznio niz činjenica u vezi sa konkuretnišću Crne Gore za investicije i posebno istakao činjenicu da je naša zemlja članstvom u NATO i liderskom pozicijom u procesu evropskih integracija pozicionirala sebe kao najprestižniju investicionu destinaciju u regionu.
Gospodin Sajvani je upoznao predsjednika Vlade sa poslovanjem kompanije DAMAC i DAMAC Grupe koja još od 2002. godine drži poziciju vodećeg graditelja u sektoru luksuznih nekretnina na tržištima Srednjeg Istoka, s najznačajnijim projektima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Jordanu, Libanu i Omanu. Predsjednik DAMAC-a je iskazao zadovoljstvo posjetom Crnoj Gori i sastankom sa predsjednikom Vlade rekavši da je ozbiljno zainteresovan da u našoj zemlji gradi luksuzne hotelske komplekse sa pet i više zvjezdica.
Predsjednik Marković je ocijenio da zainteresovanost ovako ozbiljnih investitora poput DAMAC-a predstavlja veliko priznanje za Crnu Goru jer pokazuje povjerenje u naše reforme pri čemu je posebno naglasio povoljne mogućnosti investiranja u Sjeverni region.

Posjeta : 238