0
„Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“
Policija identifikovala - glavne aktere!

    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, iako oštećena osoba ili bilo ko drugi nije policiji prijavila događaj, uspjeli su da identifikuju osobe koje su na snimku koji je na društvenim mrežama objavljen pod nazivom „Herceg Novi, plaža Santo Domingo: Brutalno prebijanje, četvorica na jednog“ zadala udarce oštećenom. Snimak je na društvenim mrežama objavljen prije desetak dana, a prekršajne prijave će biti podnijete protiv dvije osobe koje su direktni izvršioci odnosno koje su zadala udarce oštećenom.

Nakon objavljivanja snimka službenici CB Herceg Novi su preduzeli mjere i radnje na identifikovanju lica sa snimka odnosno utvrđivanju okolnosti događaja. Utvrđeno je da je do narušavanja javnog reda i mira tučom nepoznatih lica, na prostoru plažnog bara Santo Domingo u Herceg Novom, došlo 1. avgusta, oko 18.
Preduzimajući intenzivne mjere i radnje, službenici CB Herceg Novi su identifikovali dva lica koja su narušila javni red i mir odnosno osobe za koja se sumnja da su zadala udarce oštećenom. Riječ je o M.K. (28) iz Herceg Novog i V.V. (22) iz Podgorice. Od njih je u prostorijama CB Herceg Novi potom uzeta izjava na navedene okolnosti događaja.
Protiv njih će Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Herceg Novom biti podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog osnovane sumnje da su počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira tučom (član 10 Zakona o javnom redu i miru).
Posjeta : 173