0
Počnio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom u pokušaju
Prodao kćerku - za hiljadu eura?!

             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jedne osobe zbog sumnje da je počinila krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom u pokušaju.


Službenici CB Podgorica, postupajući na osnovu operativnih podataka, podnijeli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv S.S. (40) iz Republike Srbije, zbog sumnje da je počnio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom u pokušaju. S.S. je ovo krivično djelo počinio tako što je, kako se sumnja, iz koristoljublja 22.jula, pristao na vanbračnu zajednicu svoje maloljetne ćerke A.S. (14) iz Podgorice sa maloljetnim S.B, kojom prilikom je primio novčanu naknadu u iznosu od 1000 eura. Tom prilikom je dogovorena vanbračna zajednica sa maloljetnikom uz novčanu nadokandu. Podgorička policija, odmah po saznanju za krivično djelo je ovo lice lišiila slobode.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv S.S. podnese krivična prijava u redovnom postupku i da mu se privede zbog sumnje da je počinio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom u pokušaju.
Posjeta : 180