1
Službenici CB Podgorica rasvijetlili ubistvo u pokušaju
Intezivno traže - osumnjičene!

          - Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili ubistvo u pokušaju i identifikovali lica koja su osumnjičena da su počinila ovo krivično djelo. Protiv ta dva lica, D.M. (29) i M.M. (23), oba iz Podgorice, je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava. Za njima se intenzivno traga - saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Službenici CB Podgorica rasvijetlili su krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu H.T, počinjeno 12.07.2017. godine, koje su, kako se sumnja, počinili D.M. i M.M. Oni su, sumnja se, ovo krivično djelo počinili oko 12:20 tako što su ispred Dekar benzinske pumpe, gdje su sjedjeli, u ulici Put Radomira Ivanovića, fizički napali H.T. koji se nalazio u svom vozilu, udarajući ga rukama i nogama i pokušavajući da ga primoraju da napusti vozilo. H.T. je uspio da upali vozilo i da napusti lice mjesta. Dok se udaljavao sa lica mjesta, D.M. i M.M. su, kako se sumnja, upotrijebili vatreno oružje, ispalivši više hitaca u pravcu oštećenog koji srećom nisu pogodili H.T. Nakon izvršenja ovog krivičnog djela oni su se dali u bjekstvo, u pravcu Tuzi vozilom marke „Golf VI“.
Odmah po prijavljenom događaju CB Podgorica je uputila patrolu na lice mjesta.
Izuzete su tri čaure i drugi tragovi radi vještačenja.
Službenici podgoričke policije su odmah preduzeli nih operativnih i kriminalističkih mjera i radnji u cilju rasvijetljavanja ovog događaja i došli do saznanja da su osumnjičeni za ovo krivično djelo D.M. i M.M.
Vozilo koje su ove osobe koristile prilikom bjekstva pronađeno je i biće predmet vještačenja.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom užilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv ovih lica podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da su počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.
Posjeta : 202