2
Funkcioneri "Demokratskog fronta" odbacili odgovornost za sinoćne nerede
Traže puštanje - Mandića i Radunovića!

    Demokratski front zatražio je danas da budu pušteni poslanici tog saveza Andrija Mandić i Slaven Radunović, koji su privedeni nakon protesta ispred Skupštine Crne Gore i poručio da prekida svaki politički dijalog sa Demokratskom partijom socijalista i Socijaldemokratskom partijom.
Funkcioneri "DF" odbacili su optužbe za nasilno rušenje ustavnog poretka i poručili da su “samo htjeli mirno da uđu parlament”

Ako su Mandić i Radunović narušili ustavni poredak, iz "DF" poručuju da policija onda treba da pohapsi sve njihove poslanike.
Oni su odbacili odgovornost za sinoćne nerede ispred Parlamenta i za napad na policiju optužili grupu koja je, kako kažu, došla iz pravca stare zgrade vlade na protest.
Pitaju se kako je moguće da niko od huligana nije uhapšen.
Iz "DF" su poručili da nastavljaju borbu za promjenu vlasti, i da pripremaju novu i drugačuju vrstu otpora, ali nijesu precizirali o čemu se radi.
Funkcioner "DF" Nebojša Medojević, kazao je na konferenciji za novinare da se, kada su u pitanju krivične prijave, Vrhovno državno tužilaštvo ozbiljno igra sa mirom i stabilnošću.
On je poručio da ako Mandić i Radunović ne budu pušteni do 19, otići kod Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovica da traže odgovor zašto su uhapšeni.
Posjeta : 466