1
Izbor za Miss Crne Gore
Nataša - najljepša Crnogorka!

    Novljanka Nataša Milosavljević nova je Miss Crne Gore, odlučio je žiri na čijem je čelu bila predsjednica opštine Herceg Novi Nataša Aćimović.

Nataša je prije dvije godine učestvovala na takmičenju Miss Model of the World u Kini i bila među 10 najljepših djevojaka svijeta. Ovogodišnja missica je i dobitnica stipendije UDG.
Prva pratilja je Podgoričanka Katarina Keković, a mis šarma Kristina Đurković. Kristina Mitrović i Milica Milačić su ponijele titulu TV lice, dok je Mis fotogeničnosti, prema ocjeni žirija novinara Elma Hot iz Bara kojoj je pripala i titula Filmsko lice.
Marijana Jošović je “Miss interneta”, a Anđela Tešić, Lara Pejić i Marijana Kaserić dobiće priliku da se predstave u modelingu, prenosi Boka news.
U finalnoj večeri devojke su se predstavile u vjenčanicama kreatorke Vladanke Celić, potom u kupaćim kostimima brenda “Il cuore”, i na kraju u toaletama kreatorke Sonje Bober.
Miss Crne Gore predstavljaće našu zemlju na izboru za Mis svijeta u Londonu koji će se održati u decembru, prva pratilja ide na Miss Universum u januaru 2016, Pokrovitelji manifestacije su Opština i TO Herceg Novi.




Posjeta : 1689