3
Spektakularna dodjela MTV Video Music Awards održana u Los Anđelesu
Četiri priznanja za - Taylor Swift!

    Noćas je u Los Anđelesu održana spektakularna MTV Video Music Awards dodjela.

Baš kao što je imala i najviše nominacija, Taylor Swift je i osvojila i najviše priznanja – ukupno četiri. Taylor je odnela nagrade u kategorijama za spot godine i najbolju saradnju za Bad Blood, kao i za pop spot godine i najbolji spot ženskog izvođača za Blank Space.
Mark Ronson i Bruno Mars su osvojili nagradu za najbolji spot muškog izvođača za mega popularni hit Uptown Funk. Najbolji rock video imaju momci iz benda Fall Out Boy za pesmu Uma Thurman,a u hip hop kategoriji nagradu je odnela Nicki Minaj za spot Anaconda, a Vance Joy je proglašen za umetnika na kog treba da obratite pažnju!
Naravno, i ova dodela MTV VMA nagrada je imala pregršt spektakularnih nastupa i iznenađenja?
Taylor Swift je u okviru Pre-showa ovogodišnje dodele VMA nagrada predstavila novi spot za pesmu za pesmu Wildest Dreams. Video je režirao njen sada već stari saradnik Joseph Kahn, a uz Taylor se u njemu pojavljuje glumac Scott Eastwood, sin legendarnog Clinta Eastwooda. Spot je sniman u Africi, a sav prihod koji bude zarađen od emitovanja spota Taylor će donirati African Parks Foundation of America.
I Justin Bieber je imao noć za pamćenje! Posle pet godina odsustva“ najzad se vratio na VMA scenu. On je izveo dve svoje nove pesme – Where Are You Now, koju je snimio u saradnji sa Diploom i Skrilexom, kao i novi solo singl What Do You Mean. Publika je Justina dočekala ovacijama, a on je pokazao da je u odličnoj formi – pevao je i igrao bolje nego ikad. Spektakularni nastup završio je akrobacijama u vazduhu, visoko iznad bine, a aplauzi podrške toliko su ga dirnuli da je čak i zaplakao.
Kanye West, koji je noćas dobio počasno priznanje Michael Jackson Vanguard Award, objavio je da će se kandidovati za predsednika SAD! Sve i da je u pitanju velika šala i dobra zabava, biće zabavno gledati političare kako ulaze u debatu sa muzičkim božanstvom.
Iznenađenje za milione fanova spremila je i Miley Cyrus, koja je noćas brilirala u uloži voditeljke šoua, ali je podjednako fantastičan bio i njen nastup kojim je zatvorila dodelu kada je uz rok legende The Flaming Lips izvela novu stvar „DOO It“. U spektakularnom izvođenju, okružena bendom i desetinama drag queen-a, otkrila je da je njen novi album upravo objavljen. I to samo na internetu i to sasvim besplatno!!
Kada su prije mjesec dana nominacije za MTV VMA nagrade bile otkrivene, to je bio okidač za Twitter okršaj između Nicki Minaj i Taylor Swift. Vlasnica hita Anaconda se naljutila na MTV što njen spot nije nominovan za spot godine i zasmetalo joj je što joj je mesto uzela Taylor sa pesmom Bad Blood. Međutim, mesta za lošu krv između ove dve umetnice sinoć nikako nije bilo, jer je upravo Taylor bila veliko iznenađenje tokom nastupa Nicki Minaj kojim je noćas otvoren šou. Njih dve su zajedno otpevale deo pesme The Night Is Still Young, a potom i Bad Blood.




Posjeta : 1697