1
Nekadašnji predstavnik Srbije na Evroviziji naapisaće pjesmu za Kneza
Joksimović piše - nešto brže i veselije!

    Srpski muzičar i nekadašnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Željko Joksimović, napisaće pjesmu kojom će Nenad Knežević Knez predstavljati Crnu Goru na najprestižnijem evropskom takmičenju, koje se održava u maju u Beču, kazao je šef crnogorske delegacije za Eurosong Sabrija Vulić.

- Srećan sam što sam konačno u studiju i sto je počeo rad na pjesmi sa kojom ćemo se predstaviti na narednom Eurosongu. Za mene je posebna čast što je tu pjesmu uradio Željko Joksimović o čijem kvalitetu i znanju ne treba trošiti riječi - kazao je Knez za Portal RTCG.
Pjesma će, kako je rekao Knez, biti nešto brža i veselija "u odnosu na one na koje smo navikli.
- Biće to lijepo iznenađenje. Predstoji nam naporan posao koji moramo obaviti u kratkom roku, s obzirom na to da nam je ostalo malo vremena - poručio je Knez.
Joksimović je za beogradski "Kurir" rekao da je izazov za njega da uradi pjesmu za Kneza.
- Tačno je da sam dobio od Crnogoraca poziv i to je veliki izazov za mene. To je ponuda koja se ne odbija - izjavio je Joksimović.
Podsjećamo, Knez će nastupiti u prvom dijelu drugog polufinalnog takmičenja 21. maja zajedno sa takmičarima iz Norveške, Irske, Češke, Litvanije, San Marina, Malte, Portugala, Švajcarske, Azerbejdžana, Slovenije, Letonije, Poljske, Islanda, Izraela, Kipra i Švedske.
Prve polufinalne večeri nastupiće predstavnici Grčke, Makedonije, Estonije, Holandije, Moldavije, Finske, Belgije, Jermenije u prvom dijelu i Srbije, Danske, Bjelorusije, Rumunije, Rusije, Albanije, Gruzije, Mađarske u drugom dijelu programa 19. maja.




Posjeta : 1599