0
Holivudska ikona prva je od poznatih gostiju novootvorenog hotela sa pet zvjezdica
Dita Von Teese - prva VIP u "Regentu"!

    Holivudska ikona Dita Von Teese prva je od poznatih gostiju novootvorenog hotela sa pet zvjezdica Regent Porto Montenegro. Ona je sinoć prisustvovala licitaciji - u organizaciji njujorške agencije "TheDuke" - njenog portreta, djela beogradske multimedijalne umjetnice Milene Zevu, napravljenog od 13 000 Swarovski kristala.
Trećina prihoda biće uplaćena u humanitarne svrhe, u saradnji sa Fondacijom Petrović-Njegoš, u cilju očuvanja i promocije crnogorskog identiteta, kulture i tradicije.

Na "Kraljevskom koktelu" u "Library baru" kraljica burleske Dita Fon Teese nije krila oduševljenje hotelom "Regent Porto Montenegro".
- Radujem se što sam ovdje i iz humanitarnih razloga, jer će jedna trećina prihoda sa aukcije djela koje je Milena uradila ići Fondaciji Petrović Njegoš - istakla je i dodala da je vrlo uzbuđena što je prvi put u Crnoj Gori i da će sljedećih nekoliko dana provesti otkrivajući čari Boke Kotorske.
Djelo je svojevrstan omaž Tamari de Lempickoj, umjetnici art deco stila iz tridesetih godina prošlog vijeka i njenom autoportretu Tamara u zelenom bugatiju:
- Nakon što sam Ditu upoznala u Parizu, bila sam sigurna da je ona jedna od rijetkih osoba koja ima izgrađen stil, stav i samopouzdanje. Ona je jedinstvena u doba kad svako želi biti kopija kazala je umjetnica Milena Zevu o svojoj inspiraciji Diti Von Teese.
- Izuzetno je zadovioljstvo biti dio ovakvog događaja u hotelu Regent Porto Montenegro koji će značajno promijeniti ugostiteljsku i turističku, ali kako smo vecečras vidjeli, i lifestyle ponudu Crne Gore i regiona.




Posjeta : 1533