2
Čudotvorna smjesa
Pomiješajte tri začina - uništite rak!

    Doktorka Anderson je do svojih saznanja došla istražujući dvije hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima.

Doktorka Karolajn Anderson kaže kako se ne morate plašiti da ćete oboljeti od raka ukoliko pomiješate i konzumirate ova tri začina. Riječ je o smjesi tri lako dostupna začina. Andersonova je, kako kaže, do svojih saznanja došla istražujući dvije hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima.
Doktorka je istakla da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, gotovo sigurno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber.
Pomiješajte četvrtinu kašike kurkume s pola kašikice i dodajte prstohvat mljevenog bibera. Sve zajedno dobro promiješajte. Dobijene smjesu možete da koristite kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.
Ukoliko je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smjesu u hranu stavite na samom kraju kako se ne bi prekuvala. Ukoliko je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.
- Sve je u kurkumi. To je začin u obliku žutog praha. Njene antiupalne sposobnosti su nevjerovatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je efikasniji za smanjenje upala od kurkume - tvrdi Andersonova.
Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog crijeva, prostate, mozga i dojke.
Posjeta : 726