2
Prema izboru portala americanlivewire,
Najglamuroznija je - Sofija!

    Kolumbijska glumica Sofija Vergara, prema izboru portala americanlivewire, je glumica sa najviše stila. Pogledajte ko joj sve pravi društvo na ovom spisku.

SOFIJA VERGARA
Karijeru je počela kao voditeljka na španskoj televiziji, a onda se vrtoglavo probila na filmskom tržištu. Svi je smatraju glumicom sa stilom, koju odlikuju i harizma i nevjerovatna seksipilnost. Tokom 2012. i 2013. Vergara je bila među top glumicama koje su zarađivale na američkim televizijama.
Kao djevojka željela je da bude zubar, a u zrelim godinama biraju je često za najljepšu ženu svijeta, kao i za latinoamerikanku sa najviše uticaja u Holivudu.
DŽESIKA BIL
Od kad se pojavila 1997. njeguje taj klasi stil, odmjeren i sveden za holivudske prilike. Nije sklona provokacijama i obnaženim stilom, a sa suprugom Džastinom Timberlejkom veoma je aktivna u kampanjama za očuvanje životne sredine.
KEJT HADSON
Za nju sjaj i glamur nisu nepoznanica jer je odrastala u glumačkoj porodici. Majka Goldi Houn i otac Bil Hadson od samog početka bili su joj velika podrška i ona nikada nije mnogo truda uložila, a uloge su se nizale. Stil je pažljivo gradila, bavi se i dizajnom nakita.
SKARLET JOHANSON
Od 1994. kada je kročila na filmsko platno ona ne prestaje da impresionira. Uvijek odmjerena i nasmijana, Skarlet je miljenica publike i modne kritike. Veoma je aktivan i u humanitarnom radu, posvećena je djeci, a uskoro će i sama postati majka.








Posjeta : 1568