2
Crnogorsko-srpski film Srđana Dragojevića "Atomski zdesna"
Svjetska premijera u - "Splendidu"!

    Svjetska premijera crnogorsko – srpskog filma ´´Atomski zdesna´´ proslavljenog reditelja Srđana Dragojevića biće održana 3.aprila ove godine u hotelu ´´Splendid´´ u Budvi, dok će se bioskopska premijera održati 4.aprila u Podgorici.

U ovoj komediji koja se oslanja možda i najbolje filmove iz Dragojevićevog opusa "Lepa sela lepo gore" i "Rane", igra 18 glumačkih zvijezda iz regiona. Sve to obećava, s jedne strane dobar humor, a s druge strane postavlja pitanje gdje smo svi zajedno pogriješili", kazao je za Portal RTCG producent filma Ivan Đurović.
U filmu glume Branko Đurić Đura(čuven po Top listi nadrealista) Srđan Todorović, Zoran Cvijanović, Mira Banjac, popularni hrvatski glumci Bojan i Goran Navojec, Nataša Janjić, Mišo Samolov, Hristina Popović i drugi glumci koje su gledaoci navikli vidjeti u Dragojevićevim filmovima.
- Ipak u filmu je najviše crnogorskih glumaca, od kojih izdvajamo Mimu Karadžića, Dubravku Drakić, Mladena Nelevića, Mirka Vlahovića, Boža Zubera i druge - kaže Đurović.
Film je komplentno snimljen u Ulcinju, u koprodukciji beogradskog "Delirijuma", "Artikulacije", RTCG, RTS-a i SBB-a. Snimanje filma u Crnoj Gori, podržalo je i ministarstvo kulture, ali i domaći sponzori.
Nakon distribucije filma, kako je najavljeno, počeće i prikazivanje TV serije na RTCG.




Posjeta : 1679