1
Proslavljeni fudbaler Engleske ostvario san
Bekam snimio - "Mućke"!

    Nije krio proslavljeni fudbaler Engleske oduševljenje zbog učešća u snimanju specijala popularne humorističke serije ´Mućke´, uz koje je, kako priznaje, odrastao.

Ljubitelji Del Boja i Rodnija nedavno su obradovali viješću da će u Engleskoj biti snimljen specijal u kome se Rodni i Del Boj vraćaju na scenu!
Serija koja je doživjela veliku popularnost i u našoj zemlji ima veliku armiju ljubitelja, a na popularnost ovog specijala posebno će uticati činjenica da određenu ulogu ima i proslavljeni bivši fudbaler, Dejvid Bekam.
Oduševljen, poput školarca, Beks ističe da nije spavao veče prije početka snimanja, te dodaje da ´sada može i da umre kao srećan čovjek´.
- Veliki sam fan serije. Otkako znam za sebe to je tako. Obzirom da sam odrastao u istočnom Londonu, ova serija me je podigla. Sama pomisao da ću biti na setu sa dvojicom legendi izazvala je nervozu u meni. Nikada do sada nisam radio ovako nešto, posebno sam oduševljen jer su u pitanju dva čovjeka kojima sam se godinama divio.
- Nije bila stvar samo naučiti scenario, već i u glumi. Stvar je u tome da prave stvari kažeš u pravom trenutku. Veče prije početka snimanja nisam mogao da spavam, ujutro sam se probudio sa scenarijom u rukama, čitajući ga duboko u noć - ističe Dejvid Bekam.




Posjeta : 1491