1
Dubaji
Kupiš apartman - dobiješ i lamborgini!

    Svaki kupac penthaus apartmana u zgradi Damac Maison u Dubaiju dobiće i gratis automobil "lamborgini aventador roudster".

Oni koji se opredijele za skromnije stanove, u istom objektu, na poklon će dobiti BMW ili "mini" automobil.
Da bi podstakao kupovinu luksuznih nekretnina, prodavac je odlučio da tokom promotivnog perioda uz kupovinu apartmana ponudi kao poklon skupocjeni sportski automobil, piše list Emirates 24/7.
Međutim nije poznata cijena apartmana, uz koji na poklon dolazi i "lamborgini" koji košta oko 300.000 eura, bez uračunatog poreza.
Penthausi se nalaze u hotelu apartmanskog tipa od 50 spratova, koji je djelo nemačkog arhitektonskog studija "Koschany & Zimmer".
To nije prvi put da Damac, tokom promotivnog perioda prodaje, nagrađuje kupce svojih nekretnina. Tako su u 2013. nove vlasnike penthausa častili "audijem R8", dok su trosobni stanovi prodavani uz besplatni "audi A8". Klijenti koji bi se odlučili za dvosobni apartman dobijali su uz njega "audi A6", dok su kupcima jednosobnog apartmana dodjeljivani i ključevi "audija A4".
Tokom proteklih godina, poslovna politika te kompanije bila je takva da su osim luksuznih automobila, kupcima njihovih nekretnina poklanjane i jahte, privatni mlazni avioni, pa čak i ostrva u Karibima.




Posjeta : 1617