0
Za doček Nove 2014.
Estradna elita pjeva - u Crnoj Gori!

    Crnogorsko primorje i za doček Nove 2014. godine biće stječište najveći estradnih zvijezda iz regiona, što bi, kako smatraju u NTO Crne Gore, trebalo da bude garant dobrog provoda.

U metropoli crnogorskog turizma - Budvi, u novogodišnjoj noći nastupiće jedan od najpopularniji pjevača na prostoru nekadašnje Jugoslavije Dino Merlin, dok su za 1. januar najavljeni koncerti Bajage i Željka Joksimovića.
Direktorka Turističke organizacije Budva Jelena Rađenović kazala je novinarima da bogat novogodišnji program garantuje dobar provod u tom gradu.
- Kvalitetan program, intenzivna kampanja i imidž Budve kao grada odličnog provoda, očekujemo, rezultiraće velikom posjetom. U organizaciji novogodišnjeg dočeka uloženo je oko 200.000 eura - navela je ona.
Veselo će biti u obližnjim Bečićima, gdje će gosti u najpoznatijem crnogorskom hotelu "Splendid" najluđu noć moći da dočekaju uz pesme Severine i Petra Graša.
U hotelu "Kvin of Montenegro" nastupaće Sergej Ćetković i Goca Tržan, dok će goste u hotelu "Mediteran" zabavljati Miroslav Ilić.
U petrovačkom hotelu "Palas" glavna muzička zvijezda biće Zdravko Čolić, a za dobar provod pobrinuće se i Vesna Zmijanac.
U najpoznatijoj crnogorskoj diskoteci "Maksimus" u Kotoru, u novogodišnjoj noći nastupaće Aco Pejović, a za 1. januar najavljen je nastup Severine.
U tom primorskom gradu novogodišnji program biće organizovan i na Trgu od oružja i Trgu Svetog Tripuna.
I hoteli na sjeveru Crne Gore organizovaće doček Nove godine. Za vruću atmosferu na Žabljaku biće zaduženi Bane Mojsilović i Milica Todorović.
Veselo će biti i u Kolašinu, gde će u hotelu "Bjanka" nastupati "Creative band" i Biljana Sečivanović.
Crnogorski hotelijeri saopštili su da će cijene dočeka i smještaja uglavnom biti na nivou prošlogodišnjih.
Trodnevni aranžman u hotelu "Splendid" koštaće 340 eura po osobi i uključuje svečanu novogodišnju večeru. Pet noćenja, uz jedno gratis, je 460 eura, dok su šest noćenja plus dva besplatna 520 eura.
Cijena trodnevnog novogodišnjeg aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu "Palas" u Petrovcu iznosi 390 eura po osobi.
Trodnevni aranžman u hotelu "Kvin of Montenegro" u Bečićima košta 330 eura po osobi, a za djecu je predviđen popust.
Poznati žabljački hotel "Planinka" nudi tri noćenje i tri svečane večere uz muzički program za cenu od 250 eura po osobi, dok se aranžmani u hotelu "Polar star´ kreću od 300 do 350 eura po osobi.
Cijena trodnevnog aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu "Bjanka" u Kolašinu košta 450 eura po osobi.




Posjeta : 1657