1
Na Eurosongu u Kopenhagenu
Crnu Goru predstavlja - Sergej!

    - Sergej Ćetković predstavljaće Crnu Goru na prestižnom muzičkom takmičenju - Eurosong, koje će se naredne godine održati u Kopenhagenu - saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Sergej će biti autor pjesme, koja će, kako je najavio, biti ljubavna.
- Ritam će diktirati sama pjesma, koja, za sada, postoji samo u konturama - rekao je Ćetković.
Kazao je da će scenski nastup biti jednostavan, ali da još uvijek ne može da govori o detaljima.
- Pjesma će biti kvalitetna, a nadamo se ulasku u finale, što je za mene dobar plasman - precizirao je Ćetković.
Numera će biti pripremljena na više jezika, ali još uvijek nije odlučeno da li će biti snimljene dvije verzije ili kao jedna višejezična cjelina.
Šef medijskog pula Sabrija Vulić je ocijenio da će Sergej predstavljati Crnu Goru na najbolji način, a da je Eurosong sjajan način za reklamu naše zemlje.
- Naši izvođači su i ranije bili zapaženi, što je sjajna reklama za Crnu Goru. U Kopenhagenu će biti oko 1.500 akreditovanih novinara i još više neakreditovanih, tako da je to minimum 5.000 tekstova o našoj zemlji, što je sjajan način za predstavljanje Crne Gore - rekao je Vulić.
Podsjetimo, prošle godine Crnu Goru je predstavljao "Who See" i Nina Žižić sa pjesmom "Igranka". Uprkos nastupu koji je skrenuo pažnju javnosti, oni se nijesu plasirali u finale takmičenja.
Eurosong će biti održan u Kopenhagenu, jer je predstavnica Danske Emeli de Forest pobijedila na prošlom takmičenju sa pjesmom "Samo suze".




Posjeta : 1583