2
Predstavljaće Crnu Goru na svjetskom takmičenju
Lice godine - Maja Čukić!

    Podgoričanka Maja Čukić izabrana je za Lice godine Crne Gore, na izboru koji je za vikend održan u Beogradu. Naime, od četiri predstavnice iz naše zemlje Čukić je odabrana da predstavlja Crnu Goru na svjetskom takmičenju koje će biti održano krajem avgusta na Siciliji.

- To je bio regionalni izbor, na kojem su bile po četiri djevojke iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a od nas četiri ja sam izabrana da predstavljam svoju zemlju na svjetskom izboru koji će se održati od 27. do 31. avgusta na Siciliji - pojasnila je Vijestima Čukić. Ona ističe da je konkurencija bila jaka i na samom kastingu.
Održan je kasting u Budvi i na njemu je bilo mnogo djevojaka tako da je ući među četiri bio veliki uspjeh, a ne i pobijediti. Veoma sam zadovoljna izborom, sve je bilo profesionalno.
Izborom djevojaka, ne samo iz Crne Gore, već i iz ostalih nekadašnjih republika Jugoslavije bio je zadovoljan i žiri, što su u toku samog programa nekoliko puta nagrasili. Nadam se da će mi pobjeda na izboru za Lice godine otvoriti neka nova vrata - istakla je Čukić.
Pored Maje koja bez obzira na godine ima već zavidno manekensko iskustvo, na svjetskom izboru takmičiće se i Jovana Gajić ispred Bosne i Hercegovine, Katarina Milosavljević iz Srbije, dok će Hrvatsku predstavljati Kim Kosanović.




Posjeta : 1703