1
Zabranjena ljubav
Zaljubljeni skočili - u Cijevnu!

    Podgorički par, djevojka A.K. (18) i njen momak Z.T. (20) skočili su juče u Cijevnu, a zahvaljujući brzoj reakciji policije izbjegnuta je tragedija.

Protiv njihove ljubavi od početka veze bila je porodica djevojke, zbog koje su ovo dvoje mladih juče skočili u nabujalu Cijevnu. Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji policije Tuzi sve je prošlo bez većih posljedica, pišu Dnevne novine.
Navodno, nakon nove svađe sa njenim roditeljima koji su se protivili zasnivanju braka, mladić i djevojka juče poslije 12 časova došli su do mosta na rijeci Cijevni gdje su držeći se za ruke, skočili su u nabujalu i mutnu rijeku.
Nedugo zatim policijska jedinica iz Tuzi izvukla je mladi par iz vode nakon čega su prebačeni u Urgentni blok.
Policija Tuzi, kako Dnevne novine saznaju, oko 12.30 časova obaviještena je da se u rijeci nalazi ženska osoba. O mladiću u tom trenu nije bilo riječi. Kada su stigli, na mjestu incidenta bila je majka djevojke. Policajci su u koritu Cijevne vidjeli A.K. nakon čega su se spustili da joj pomognu.
- Patrola je pretraživala korito rijeke i djevojku su policajci uočili kako se drži za stijenu na 50ak metara od mjesta sa kojeg je skočila. Odmah je krenula akcija spasavanja, policijski službenici su sišli do nje, ušli u vodu i pružili joj štap pomoću kojeg su je izvukli na površinu - kazao je izvor Dnevnih novina iz policije.
Čim su je izvukli na sigurno, osamnaestogodišnja djevojka uplašena za svog momka, za kojeg policajci još nijesu znali da je i on skočio sa mosta, povikala je da spašavaju i njega.
- Djevojka je rekla da je sa njom skočio i njen momak i da se nalazi 50-ak metara od nje, odnosno da ga je voda odnijela oko 100 metara od mjesta gdje su skočili. Tako je i bilo. Mladić se držao za granje i policajci su i njega izvukli iz vode nakon čega su prebačeni u bolnicu - dodao je izvor.




Posjeta : 1696