1
Beogradska glumica pridružila se u Splitu ekipi popularne serije "Larin izbor"
Dolazi kao - vatrena Anastazija!

    Beogradska glumica koju mediji u posljednje vrijeme spajaju s bivšim Severininim zaručnikom Milanom Popovićem pridružila se u Splitu ekipi popularne serije.

Djevojka profinjenog izgleda i vatrene duše koja se ogleda u njenim bademastim očima, pokrenuće nove i neočekivane zaplete u seriji “Larin izbor”. Riječ je o plemkinji Anastaziji čija privlačna pojava plijeni pažnju kao i njen temperament i strastvenost, a utjelovljuje ju srpska glumica Mjaarija Karan.
– Anastazije se, u želji da pronađe sebe, bori da pomiri svoje podrijetlo i vlastite potrebe. Ova je serija okupila divne glumce i ima zanimljivu radnju koja je već u prvoj sezoni privukla gledatelje pred male ekrane – rekla nam je Marija, koja se već ovaj tjedan pridružila glumcima iz serije na snimanju u Splitu. I Marijin lik u Split dolazi jer se treba udati za muškarca kojeg nimalo ne voli.
Susret s Jakovom (Ivan Herceg) promijeniće njenu sudbinu i prijateljstvo s njim imaće snažan uticaj na njene buduće životne odluke. Ulogom u seriji “Jesen stiže, Dunjo moja” prije osam godina Marija je “zapela” za oko brojnim domaćim, ali i stranim redateljima. Tako se 30-godišnja glumica može pohvaliti da je s Jean-Claudeom Van Dammeom prošle godine snimila film “Assassination Games”, dok se uz glumačku legendu Anthonyja Hopkinsa pojavila u filmu “Obred”.
Ima isti ukus kao Severina
– Anthony je veoma šarmantan, sjaji i plijeni svojom pojavom i energijom. Ima osmijeh dječaka i odlično se drži za svoje godine – opisala je Marija poznatog glumca. Šarmu hollywoodskih zvijezda uspješno je odoljela, ali u gradskim kuloarima njena rodnog Beograda priča se da je njeno srce osvojio bivši Severinin zaručnik Milan Popović.




Posjeta : 1581