0
"Vila čistačica"
Provalila u kuću - da očisti!

    Žena iz Ohaja nedavno je počinila jedan doista nesvakidašnji zločin. Naime, Susan Warren ušla je u jednu kuću bez znanja vlasnice, ali ne kako bi je orobila, već – očistila.

Pedesettgodišnjakinja, prozvana ´´vila čistačica´´, na neobičnu akciju odlučila se nakon što je, prolazeći automobilom pored kuće u Clevelandu, primijetila da je unutra jako neuredno.
Željela je nešto učiniti pa je provalila, oprala šolje, usisala podove, obrisala prašinu, iznijela smeće i otišla. No vlasnici je ostavila račun za obavljene usluge u iznosu od 75 dolara, prenosi Huffington post. Iako je u vrijeme provale 19-godišnja spavala u susjednoj sobi i čula nečije korake, nije se ustajala jer je pretpostavila da je njezina majka unajmila nekog za čišćenje.
Warrenova je priznala da je vlasnica firme za čišćenje, te da ponekad na vlastitu inicijativu ulazi u tuđe domove koje potom očisti i ostavi račun. Izjasnila se krivom kako bi joj sud smanjio kaznu za neovlašteni ulazak na tuđi posjed i pokušaj pljačke, a presuda će biti izrečena tek 26. novembra.




Posjeta : 1256