0
Ako nisi jedna od onih kojima se spava
Poslije seksa najbolje - ponoviti!

    Što raditi nakon seksa, osim maziti se ili spavati? Ako si jedna od onih kojima se ne da svaki put maziti, a na spavanje ne želiš ići jer ti se uživa još malo u tom postorgazmičkom raspoloženju, donosimo ti par ideja koje bi ti se mogle svidjeti:

Ponoviti radnju
Zašto ne bismo dobili još jednu rundu orgazma? Definitivno je zanimljivije od spavanja.
Naručiti pizzu i pojesti ju u krevetu
Treba iskoristiti te zaprljane plahte, zato slobodno uživaj hraneći se u krevetu. Naruči pizzu i pojedi je bez grižnje savjesti.
Zajedničko tuširanje
Nakon razmjene tjelesnih sokova valjalo bi se istuširati, a da to ne bi bio samo rutinski postupak, sa sobom povedi partnera. Ali to napravi samo ako si spremna za još jednu rundu, jer vjerojatno znaš da to neće završiti samo tuširanjem.
Plešite goli
Divljajte i skačite po krevetu uz nezaboravne hitove iz devedesetih tako dugo dok ne budete spremni za drugu rundu!
Reality show
Toga na programima ne manjka, a takvi su showovi odličan izbor u slučaju da se želite nasmijati i komentarisati ljude koji su se prodali za novac i slavu.
Zajednička fotografija
Zašto ne biste ovjekovječili trenutak nakon orgazma? Biće vam to lijepa uspomena, a na slikama ćete oboje ispasti odlično jer zračite na poseban način.
Uzvrati e - mailove ili poruke
Kad si već u krevetu i znaš da nećeš pomišljati na seks narednih pet minuta, iskoristi to vrijeme kako bi odgovorila na poruke ili mailove na koje još nisi. Sigurni smo da nećeš odgovarati živčanim tonom!




Posjeta : 1732