1
U italijanskom časopisu "Chi"
Gola kraljica - na 19 strana!

    Italijanski časopis "Chi" objavio je specijal na 19 strana sa 18 neobjavljenih golišavih fotografija princeze Kejt, pod naslovom "Kraljica je gola".

Urednik časopisa Antonio Sinjorini izjavio je da se ne plaši tužbe u Italiji pošto su, kako kaže, fotografije nastale na javnom mjestu, bez narušavanja privatnosti.   
- Te slike nijesu uvredljive niti su proizvod lošeg ukusa, nijesu morbidne i ne narušavaju ničije dostojanstvo kao, recimo, slike princa Harija koje su objavljene u Britaniji - izjavio je Sinjorini.
Advokati britanske kraljevske porodice najavili su da će podnijeti krivičnu prijavu protiv fotografa koji je snimio suprugu princa Vilijama Kejt, kako se sunča u toplesu na jugu Francuske. Prijava protiv nepoznatog fotografa ili više njih biće podnijeta francuskom tužilaštvu sjutra.
Izdavačka kuća "Mondadori", koja je u vlasništvu porodice Berluskoni, u francuskom izdanju "Kloser" objavila je prošle nedjelje nekoliko fotografija budućeg kraljevskog para na kojima princeza ima obnažene grudi. Paparaci su vojvotkinju od Kembridža uslikali kako se u toplesu sunča tokom odmora u Provansi. Advokati para tuže izdavača magazina, medijsku grupu "Mondatori".




Posjeta : 1685