1
Mali signali
Provjerite - je li vam veza dobra!

    Pročitajte šta kako, zašto i kada i sve će vam biti jasno. Evo ih signali koji ukazuju da li ste u dobroj vezi!

Ne bojite se obaveze
Ako se bojite obaveze, najbolje je to rešiti pre nego što se stavite u situaciju da se samo nadate da ćete se na kraju vezati.
Ne preturate po njegovim stvarima
Zašto kopate, to je prvo pitanje koje morate sebi postaviti prije nego što počnete da rovarite po njegovim stvarima. Pregledanje njegovog e-maila, mobilnog, Facebooka ili dnevnika snažno ukazuje na to da ne vjerujete osobi s kojom ste u vezi. Podrazumijeva se da time kršite dobro vaspitanje i njegovo povjerenje.
Sakrivate svog partnera od drugih ljudi
Ako nijeste upoznali partnera sa prijateljima, rođacima, komšijama to je obično jarko crvena zastava. Ako znate da je veza prava želite to da podijelite s prijateljima, braćom i sestrama, roditeljima, kolegama. Ne biste se trebali stidjeti da upoznate tu osobu s ljudima koje poznajete. Ljubav voli da se pokazuje javno.
Ne mislite da ste superiorni
Ako mislite da je ta osoba na bilo koji način inferiorna u odnosu na vas, moralno, intelektualno, socijalno, finansijski ili profesionalno nikad je nećete poštovati onoliko koliko se sami nadate da ćete biti poštovani. Najbolja veza je ona u kojoj osećate da ste uvjerili fantastičnu osobu da vas voli.
Ne skrivate jedno od drugog ništa ozbiljnije od zabave iznenađenja
To uključuje bivše, varanje, dugove, polno prenosive bolesti, hronične bolesti, želite li brak i/ili decu, genetske abnormalnosti, želju da živite na nekom drugom mjestu, profesionalne neuspjehe i uspjehe, sumnje u svoju seksualnu orijentaciju. Istina će uvek izaći, a ako ste s osobom kojoj želite da sakrijete ključne detalje u svom životu, on ili ona vjerovatno nije prava.
Ne smeta vam njegov uspeh
Profesionalna zavist može biti jednako otrovna po odnos kao kad on stalno misli da koketirate s njegovim najboljim prijateljem. To takođe sugeriše da trošite puno vremena upoređujući se s osobom koju navodno obožavate, umjesto da se divite kako je uspješna. U kvalitetnom odnosu vi i on nijeste konkurencija.
Ne nervirate se u sebi
Kad druga osoba napravi nešto što vas iritira, ne gurajte to pod tepih u nadi da će nestati, jer neće. Pronađite u sledeća 24 sata pravi trenutak da to raspravite.
Ne zavisite jedno od drugog
Ako mislite da bi vam partner trebao riješiti vaše emocionalne probleme, da biste tako postali odgovornija/uspješnija/zrelija osoba, ako mislite da vas mora izdržavati, poboljšati vam socijalni status, proširiti krug prijatelja, pružiti vam porodicu koju nikada niste imali, učiniti da vas roditelji konačno prihvate, moguće je da ne biste uopšte trebali biti u vezi, ili barem ne još uvijek.




Posjeta : 1680