1
9. Euro Casa fashion connection
Dizajneri na - "zelenom zadatku"!

    - Slijedeći svjetski trend modnih promocija u znaku ekologije kao globalnog problema, na kojima je modni dizajn na „zelenom zadatku“, pridrudružujemo se opštoj „zelenoj“ kampanji. Proljećni FASHION CONECTION, koji se održava u Mjesecu Planete Zemlje, posvećujemo drugačijem etičkom modnom konceptu koji poštuje životnu sredinu pod sloganom: VOLITE ZELENO - najavljuju iz “Mondaine models” koja će - uz pomoć Opštine Budva - od 20. - 22. aprila u hotelu Maestral, na Miločeru organizovati 9. Euro Casa fashion connection.

Modni dogadjaj na kojem će biti predstavljeni trendovi koji bilježe sezonu proljeće - ljeto 2012, biće otvoren velikom revijom modne kuće „Mona“ u okviru koje će biti prikazana kolekcija za proljeće - ljeto 2012. Prvi, „Fargo travel fashion day“ zatvoriće gost iz Novog Sada, Mihailo Anušić, sa svojim mladim ali izuzetno popularnim brendom, Mihano Momosa.
Drugi, “Pg Sound fashion day”, obilježiće revije crnogorskih dizajnerki Nataše Pejović, Jelene Roganović i Nade Koljenšić a da završnica druge večeri u potpunosti opravda slogan dogadjaja pobrinuće se poznata crnogorska dizajnerka Slobodanka - Seka Martinović koja će u okviru performansa “Volite zeleno” predstaviti pet haljina inspirisanih nacionalnim parkovima Crne Gore.
Ispitnom završnom revijom polaznika druge generacije “Catwalk school by Mondaine models” koja će biti održana trećeg “City taxi fashion day-a”, biće zatvoren 9. Euro Casa fashion connection.Polaznici druge generacije škole manekenstva imaće priliku da na velikoj sceni pokažu šta su sve naučili tokom dva mjeseca trajanja kursa, noseći modele italijanskog brenda “Oviesse” za sezonu proljeće - ljeto 2012.
- Oko Fashion connection-a, i ovog proljeća, okupio se tim modnih znalaca koji kao prijatelji agencije “Mondaine models”, svojim idejama i znanjem, iz godine u godinu, doprinose nastojanju organizatora da ovaj projekat učini konkurentnim ostalim modnim dogadjajima u regionu. Koreografiju će raditi proslavljeni crnogorski maneken Vesko Ninković, šminku Ljubica Bulatović a frizuru, tim Zorana Vukčević iz Podgorice. Pistom će se smjenjivati najuspješniji manekeni i manekenke Crne Gore a svi će se naći pred objektivom oficijelnog fotografa manifestacije Đorđa Živaljevića. On je i autor promo fotografije a ovoga puta zaštitna lica dogadjaja su novi modeli - polaznice prve i druge generacije Catwalk school by Mondaine models, Sandra Burić, Nikoleta Drobnjak, Simona Rajković i Dijana Kolarević - ističu organizatori.




Posjeta : 1723