0
Kraljica popa opet hara svjetskim top listama
Madona bolja - od Elvisa!

    Kraljica popa opet hara svetskim top listama. Sa trona je skinula kralja svojim 12. albumom „MDNA” koji je, kao i prethodnih 11, debitovao na prvom mestu u Britaniji.

Madonin novi album do sada je prodat u 39.000 primkeraka, a prema procenama uskoro će dospeti i na vrh američke top liste. Naziv albuma „MDNA”, skraćenica od imena Madona, naišao je na kritike aktivista za borbu protiv narkotika zbog sličanosti sa drogom nalik ekstaziju, MDMA.
Kraljica popa ne bi bila ona da odmah i ne uzvrati na kritike, pa je tokom jednog nastupa publiku pitala: „Koliko vas je vidjelo ´Moli´ (skraćenica za MDMA)”.
Ipak, nakon burnih reakcija američke javnosti ona je sve to demantovala rekavši da „ne podržava korišćenje droge i da ih ona nikada nije konzumirala”.
- Mislila sam na pesmu ´Have you seen Molly?´, koju je napisao moj prijatelj Sedrik Gervas.”
   Video za drugi singl „Girl gone wild” je u nekim zemljama zabranjen, a na YouTube kanalu je dozvoljen samo starijim od 18 godina. Reklama za parfem joj je takođe zabranjena jer je Madona u njoj previše gola.
Bez obzira na sve, Madona je uspjela da opet bude na tronu - Elvis Prisli je imao 11 albuma koji su debitovali na prvom mestu u Britaniji, a Madona sada ima 12.




Posjeta : 1582