0
Zajedno dočekali Novu godinu
Brena pomirila - Mila i Sveta!

    Predsjednik DPS Milo Đukanović i potpredsednik Svetozar Marović proslavili su Novu godinu u velikoj sali elitnog petrovačkog hotela “Palas”.

To predstavlja svojevrsno iznenađenje s obzirom na to da čelnici vladajuće partije nisu u dobrim odnosima nakon što je krajem decembra 2010. godine u aferi “Zavala” uhapšen brat potpredsednika DPS, Dragan Marović i nekoliko njegovih bliskih saradnika, dok je on sam, u prvoj reakciji, rekao da je “politička meta”.
Osim toga, Đukanović i Marović su prvi put zajedno slavili Novu godinu nakon 15 godina i tadašnjeg dočeka u “Avali”, koja je poslovala u okviru hotelske grupe Budvanska rivijera.
Upravo su , kako „Vijesti“ saznaju, dvojica partijskih saboraca u “Palasu” evocirali uspomene na poslednje zajedničko slavljenje.
Đukanović je u društvu supruge Lidije bio u velikom separeu sa svojim prijateljima Goranom-Sitom Rakočevićem, biznismenima Vukom Rajkovićem i Draganom Brkovićem i njegovom suprugom.
U susjednom separeu bio je Marović sa suprugom Đinom i kćerkom Milenom, u društvu sa gradonačelnikom Cetinja Aleksandrom Bogdanovićem, gradonačelnikom Budve Lazarom Rađenovićem, ministrom turizma Predragom Sekulićem i liderom budvanskog DPS Borom Lazovićem.
Za razliku od Đukanovića i Marovića, premijer i potpredsjednik DPS Igor Lukšić odlučio je da 2012. dočeka „sa narodom“ na trgu ispred starogradskih zidina u Budvi. Lukšić je odlučio da uživa u muzici legendarnog zagrebačkog benda “Prljavo kazalište” zajedno sa suprugom i prijateljima.




Posjeta : 1562