1
U susret najluđoj noći
Dočekaj Novu - u donjem vešu!

    Pripreme za najluđu noć su počele. Gdje ćeš dočekati Novu godinu, sa kim, šta ćeš da obučeš, jedeš, piješ, a muzika?
Evo jednog prijedloga: šta god da obučeš obrati pažnju na donji veš - vjeruje se da bi barem nešto od toga trebalo da bude novo.


Gaćice ili brushalter, možda podvezice, halteri... nije bitno, samo neka je prvi put obučeno - u suprotnom baksuz ćete pratiti čitave naredne godine.
Svečane prilike zahtijevaju raskošan donji veš. Crvena čipka je idealna za novogodišnju noć, posebno ako ćeš je provesti u intimnoj atmosferi. Takođe, Novu godinu možeš dočekati i u crnom tilu, muslinu ili svili boje šampanjca.
Međutim, ono što je apsolutni hit ove sezone je lila saten sa perlastim sjenkama.
- Veš u toj boji je elegantan i zavodljiv, za damu koja zna šta hoće. I crna svila je prikladna za doček, posebno za one koji igraju na sigurno - saznali smo u "Lisci".
Kraljevsko plava sa trodimenzionalnim vezom je za one fatalno smjele, ali i elegantne dame, kao i petrolej žakard i tamno ljubičasta čipka.
Šareni uzorci su za nešto mlađe djevojke, kao i veš u boji maline, plavoj i smeđoj, ili sa retro printom koji će razvedriti sive zimske dane.
Korektivno rublje u boji kože sa prefinjenom crnom čipkom je novost koja će obradovati sve žene i djevojke jer nedostatke pretvara u prednsoti.
Nekada su ga nosile naše bake kukajući na neudobnost. Međutim, danas su ti steznici, korseti, kilote... izrađeni od savremenih materijala prijatnih za nošenje.
Nova godina je nezamisliva bez pliša. "Lisca" nudi veš u crnoj boji izrađen od nežna čipka sa plišanim vrpcama. Prija će sigurno i njoj i njemu...
Za romantične tu je veš u crno-plavoj kombinaciji sa trodimenzionalnim vezom i detaljima od štrasa.
Za one koji vole čiste linije i miniamlistički dizajn idealno je žakard pletivo sa diskretnim, jedva vidljivim prugicama, satenskim obrubima, transparentnom čipkom i elegantnim vezenim aplikacijama.
Raskošni vez je za raskošne zavodnice koje će Novu godinu dočekati u korsetu zemljanih tonova.




Posjeta : 1607