0
Ž.S. (55) iz Bara i V.M. (26) iz Podgorice predati istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici
Prodavali "polutke" heroina?!

    U dvije odvojene akcije službenici MUP, Ispostave kriminalističke policije Područne jedinice Podgorica, lišili su slobode i zadržali Ž.S. (55) iz Bara i V.M. (26) iz Podgorice kod kojih su pronašli i oduzeli oko sedam grama heroina.
Dvojica osumnjičenih da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga predati su istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici.

Policijski službenici su kod Ž.S. u iznajmljenom stanu na Zabjelu, u ulici 27. marta, pronašli oko dva grama heroina, za koji se sumnja da je bio namijenjen stavljanju u promet. U stanu pronađen i pribor za mjerenje i pakovanje opojne droge, dok je ličnim pretresom pronađeno i 600 eura, za koje se sumnja da su stečene vršenjem ovog krivičnog djela.
Policiji je poznat identitet nekoliko lica koja su, kako se sumnja, od Ž.S. kupovala od jedne do dvije „polutke" po cijeni od 10, odnosno 20 eura.
Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je V.M. nabavljao za sada neutvrđene količine heroina, koji je pakovao u svom stanu i vozilu, a potom ga prodavao.
Identifikovano je nekoliko osoba koja su, sumnja se, više mjeseci od V.M. kupovala od jedne do dvije polutke heroina po cijeni od 10 do 20 eura.





Posjeta : 2032