0
Kancelarija za prevenciju narkomanije planira osnivanje Savjeta roditelja
Protiv zla - roditeljski i zakonski!

    Kancelarija za prevenciju narkomanije Podgorice planira da osnuje Savjet roditelja, a njihova prva zajednička aktivnost biće prikupljanje šest hiljada potpisa za uvođenje posebne mjere obaveznog liječenja narkomana u Krivični zakon Crne Gore.
       Savjet roditelja podržaće i inicijativu Kancelarije za prevenciju problema narkomanije Opštine Podgorica za otvaranje posebne ustanove za liječenje narkomana.

    - Na osnovu svakodnevnih zahtjeva roditelja koji se obraćaju za pomoć i u skladu sa opštinskim Programom za prevenciju narkomanije planirano je osnivanje Savjeta roditelja za borbu protiv droge. Kao osnivači Savjeta roditelja za borbu protiv droge, Opštinska kancelarija u saradnji sa članovima Inicijativnog odbora roditelja priprema Izbornu skupštinu Savjeta roditelja za borbu protiv droge koja će biti održana u ponedjeljak, 9. avgusta u 19 časova, u Multimedijalnoj sali KIC-a »Budo Tomović« - istaknuto je u današnjem saopštenju ove Kancelarije.
    Na Skupštini će biti usvojen Pravilnik o radu Savjeta roditelja i izabran Operativni tim koji će rukovoditi aktivnostima Savjeta.
    Savjet će biti i član NVO Udruženje roditelja Crne Gore, a za svoje aktivnosti koristiće prostorije Opštinske kancelarije za prevenciju problema narkomanije u KIC »Budo Tomović«.







B.Č.

Posjeta : 2153