1
Nekadašnji prijatelj poznatog pjevača upozorava
Droge će ubiti Georgea Michaela!

    "Karijera Georgea Michaela otišla je ´u dim´ jer njemu je draže u usta staviti joint nego napisati novu pjesmu!" - izjavio je to Toby Burke, nekadašnji prijatelj poznatog pjevača.

On tvrdi kako su droge Georgea pretvorile u "napušenog luzera" i učinile ga depresivnom osobom. George Michael često popuši i do 20 jakih jointa na dan što ga čini lijenim i inertnim, a njegovi poznanici smatraju kako su male šanse da od njega više ikad čujemo neku novu pjesmu.
Toby, koji je u devedesetim muzički sarađivao s Michaelom, kaže kako mu je zaista teško gledati da neko ko je toliko talentovan, tone u beznađe i stavlja svoj život na kocku. Toby tvrdi da nekad popularan pjevač hitno treba profesionalnu pomoć prije nego za to bude prekasno.
George se u omamljenom stanju, u subotu naveče, zaletio u tri parkirana automobila, a juče ga je zbog tog događaja ispitivala i policija. Pretragom njegovog automobila nađene su manje količine kanabisa kao i neka seksualna pomagala. Pjevać je pušten uz jamčevinu.
Nasuprot svemu gore navedenom, na službenoj Georgeovoj web stranici može se pronaći vijest kako posrnuli pjevač "snima pjesme za novi album". Njegov zadnji dugosvirajući snimak izašao je 2004. pod nazivom "Patience" i postigao osrednji uspjeh na tržištu. Od tada do danas, George nije snimio niti jednu novu pjesmu, a ako je vjerovati njegovim prijateljima, očito da da niti neće tako skoro.





Posjeta : 2117