Kapija Zadovoljstva - Zabava

0
Alta Roma Fashion Week
Ismijava plastične operacije - i eurokrizu!
    – Ma je li to moda za stvarni svijet? – pitaju se svi koje je zapanjila revija visoke mode talijanskoga dizajnera Giannija Molara na Alta Roma Fashion Weeku. Mediji su puni Molarovih modela koje većina smatra – bolesnima! Oduvijek je Molaro provocirao svijet svojim fantazijama rođenim i prije nego što je počeo studirati umjetnost. 
 
3
Još jedan genijalni editorijal Marija Testina
Kate i Lara kao - romantične mačkice!
    Čuveni modni fotograf Mario Testino snimio je dvije lijepe plavuše, Laru Stone i Kate Moss za novo izdanje časopisa "Love".  
 
3
SAG Awards
Bez nagrada ostale - najveće zvezde!
    Sinoć su u Los Angelesu dodijeljene SAG (Screen Actors Guild) Awards. Najveće hollywoodske zvijezde ostale su bez nagrada u najvažnijim kategorijama, pa je tako francuski glumac Jean Dujardin slavio u kategoriji najboljeg glumca. 
 
2
Berlin Fashion Week
Urbani duh inspirisan - jakim ženama!
    Otkako evropskim svijetom vlada Merkozy – kako zovu politički par Merkel-Sarkozy – profitirale su u javnosti mnoge stvari vezane za Njemačku. Tako je osim krvne slike eura javnost pratila i novosti s Berlinske sedmice mode. 
 
2
Nezgodna scena
Tokom TV debate - pušten pornić!
    Gola plavuša bljesnula je golim, poskakujućim grudima na pozadinskim ekranu baš kad je škotski politički bloger Dan Hodges govorio što misli o političaru Edu Milibandu, pa ga gledaoci i nisu baš pažljivo slušali. Dva kadra iz porno filma trajala su samo par sekundi, dok netko iz režije nije uvidio grešku i prebacio program.  
 
1
Rođendan junaka stripa i crtaća
Popaj slavi - 83.!
    Crtani junak mornar Popaj danas puni 83 godine. Naime, 17. januara 1929. se pojavio prvi strip "Thimble Thetare" u kojem je mornar koji jede spanać bio glavni lik. 
 
1
U sred TV dnevnika
Poslije prognoze - zaprosio đevojku!
    Reporter makedonske televizije Sitel Aleksandar Spasovski zaprosio je svoju đevojku, voditeljku iste televizije, u sred TV dnevnika.  
 
0
Zajedno dočekali Novu godinu
Brena pomirila - Mila i Sveta!
    Predsjednik DPS Milo Đukanović i potpredsednik Svetozar Marović proslavili su Novu godinu u velikoj sali elitnog petrovačkog hotela “Palas”. 
 
1
Zanosna Marija Koževnjikova jedna je od prvih javnih ličnosti koja je stala u odbranu Putina
Iz "Playboya! u - Dumu!
    Dvadesetsedmogodišnja Marija Koževnjikova koja je krasila naslovnicu Plejboja, nakon posljednjih izbora u Rusiji će biti poslanik Dume i tako postati dio političkog establišmenta.
Ova Plejbojeva zečica je mjesto u parlamentu dobila kao članica Putinove partije Ujedinjena Rusija. 
 
0
Na prvom ženskom portalu u Crnoj Gori “Žena sam Ja”
Počeo konkurs za - ljubavnu priču!
    Na prvom ženskom portalu u Crnoj Gori “Žena sam Ja”, u sklopu akcije "Ljubav iz računa" juče je počeo nagradni konkurs “Najljepša ljubavna priča” koji će trajati do 10. januara 2012. 
 
2
Popularni sarajevski pjevač oduševio fanove u Beogradu
Merlin oborio rekord "Arene"!
    Treći koncert Dina Merlina u "Beogradskoj areni" kasnio je skoro sat vremena, ali to nije sprečilo verne fanove popularnog pjevača da strpljivo sačekaju najbolji provod u životu. Atmofera je bila fenomenalna, a prema mišljenju onih koji su imali prilike da isprate sva tri koncerta, možda najvatrenija do sada.  
 
1
Voditeljka televizije "Pink" krunisala dugogodišnju ljubav
Udala se - Sanja!
    Voditeljka televizije "Pink" Sanja Marinković i njen verenik Aleksandar Uhrin u petak su krunisali brakom dugogodišnju ljubav. Iako smo nekoliko puta pre ovoga pisali da se Sanja udala, izgleda da je sada definitivno izgovorila sudbonosno da. 
 
1
Revija ženskog veša "Victoria's Secret" u Njujorku
Otvorila se vrata - "Viktorijinog raja"!
    Vrata „Viktorijinog raja“ otvorila su se sinoć u Njujorku da bi pustila 38 njenih „anđela“ pred publiku na najekskluzivnijoj godišnjoj reviji ženskog veša. Zvijezda večeri bila je „povratnica“ Miranda Ker, koja je prošlogodišnju reviju propustila zbog porodiljskog odsustva. 
 
0
Estradne zvijezde već ugovorile nastupe za Novu godinu
Breni i Merlinu - po 70 000!
    I pjevači i ugostitelji se slažu da nikada nije bila veća kriza, pa će se za Novu godinu mnogi odmarati. Prinudno. Para nema, pa su i najveće zvijezde morale da spuste cijenu da ne bi ponoć dočekale uz jelku u svojoj dnevnoj sobi.  
 
3
U filmu "Killing season"
Travolta igra - srpskog vojnika!
    U filmu "Killing season", Travolta će igrati Srbina koji traži osvetu. 
 
2
Da mu vjerenica ne bi pomislila da je vara
Ljubavnicu prijavio kao - provalnicu!
    Da mu vjerenica ne bi pomislila da je vara, jedan Amerikanac je ljubavnicu prijavio policiji, ali ona je sve ispričala medijima... 
 
1
Emmy 2011
Svi su ludi za - Kate Winslet!
    Na 63. svečanoj dodjeli televizijskih nagrada Emmy preksinoć u Los Angelesu iznenađenja nije manjkalo. Kate Winslet zbog nagrade, ali i vrućih scena seksa, bila je u središtu pozornosti, Charlie Sheen pokajao se zbog svih ludosti, dok je Alec Baldwin bojkotirao cijeli događaj. 
 
1
Finalno takmičenje ljepotica održano u Sao Paulu
Miss Universe je - Leila Lopes!
    Sinoć je u Sao Paulu među 89 ljepotica iz cijelog svijeta odabrana nova, 60. Miss Universe. Pobjednica ovogodišnjeg izbora je Miss Angole, 25-godišnja Leila Lopes. Ovo je prvi put u istoriji da je predstavnica Angole ponijela krunu Miss Universe. 
 
1
Popularna pjevačica odmara se u Meksiku
Lady Gaga uči - da surfuje!
    Pjeva;ica Lady Gaga napokon je uzela godišnji odmor nakon naporne radne godine. Tako se trenutno nalazi u mjestu Puerto Vallarta u Meksiku, gdje s prijateljima ući da surfuje te, kako tvrde, odlično napreduje.  
 
1
Poynati muzički časopis Rolling Stone objavio listu najpoznatijih repera današnjice
Eminem proglašen - kraljem hip hopa!
    Poynati muzički časopis Rolling Stone objavio je listu najpoznatijih repera današnjice. Tako su se na listi našli Kanye West, Eminem, Lil Wayne i Drake, a na prvo mjesto zasjeo je ipak Eminem 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|